Vezérlőegység, elektronika javítás:

Speciális elektronikai javítás:
Vezérlőegységek szoftveres,és hardveres javítása, hibás szoftver (pl chiptuning) miatti helyreállítás, vezérlőegységek programozása, klónozása,Immobilizer problémák megoldása, kulcs/távirányító programozás, kulcsmásolás, Kódolások,illesztések adaptációk elvégzése    Elektronikus gyújtáskapcsolók, kormányzárak: ESL,ELW stb... ABS,ESP vezérlőegységek, elektromos szervók javítása  UPC, UCH, REC, SAM,EWS, BCM, műszercsoport,  komfortelektronika,vontatásvezérlő,stb Javítás,  Szoftverfrissítés OEM (Gyári szintű) eredeti diagnosztikai eszközökkel!

Utólagos extrák beépítése:

 Tolatóradar, tolatókamera,  autóhifi, erősítő,   vontatás vezérlő,  radar/lézer detektor,  utólagos távirányítós vezérlők, Tempomat,menetfény  DVR kamerák, riasztók, stb beépítése 
 Igény esetén ezen termékek akár külföldről történő beszerzése
 Chiptuning  megoldások:

Külföldi partnerünk által készített tuning megoldások! Cégünk csak a szoftver kiolvasását,és visszaírását végzi! Kizárólag eredeti eszközökkel dolgozunk,melyre garanciát is vállalunk! EGR, DPF,SCR, Flap, Vmax, Pop&bangs, DTC, Start/stop, Launch controll, Cold start megoldások szinte minden típusra! Partnerünk weboldalán megtekintheti a választható opciókat, megtekintheti a várható teljesítmény változásokat!
Eredeti szoftver helyreállítását is el tudjuk végezni!

Autódiagnosztika, programozás:

OEM (Gyári szintű) eredeti diagnosztikai eszközökkel, és hívatalos adatbázisokból dolgozunk! Igyekszünk a lehető legjobban beazonosítani hibát okozó alkatrészt,hogy önnek ne kelljen megvásárolni egy fél autót! Nem alkatrészcserélő műhely vagyunk! Nem csak találgatunk,hanem mindent elkövetünk hogy önnek minél kevesebb pénzbe kerüljön a jármű javítása! Megfelelő műszerek használatával ez nyílván egyszerűbb! Amennyiben nem tudjuk megjavítani járművét, nálunk nem kell fizetnie!

Autó immobilizeres kulcsok készítése 

kulcs másolással, programozással!  Elveszett kulcsok törlése,új kulcs, távirányító készítése,programozása! Népszerübb márkákhoz készletről! Hibás távirányítók javítása! Mikrokapcsolók cseréje, Renault kártyák javítása,felújítása! Elemcsere, kulcsmásolás!    Fontos! Immobilizeres kulcsokat kizárólag a jármű tulajdonosnak készítünk!   Tulajdon jogot igazolni kell!

Autórádió kód

Autórádió kód megszerzése belső memória tartalomból!  Bizonyos autórádiókhoz nincs kalkulátor,ami szétszedés programozás nélkül meg tudja mutatni a megfelelő kódot!  Ebben az esetben tudunk segíteni! Azok a rádiók is menthetőek,amelyek már zárolva lettek a többszöri hibás kód bevitele miatt! (Counter reset) Rádió kódolást kizárólag tulajdonosnak végzünk a tulajdonjog igazolásával! 

Légzsák vezérlők javítása,ellenörzése

Ütközés alkalmával egy Crash data rész íródik a légzsákvezérlőbe! Hasonlóan mint egy feketedoboz,eltárolja a főbb adatokat,pl fékezési idő az ütközés előtt, G gyorsulási erők, járműsebesség,stb... Amíg az ütközési adat tárolva van a légzsák vezérlőben,addig törölhetetlen hibakódként fog szerepelni, és világítani fog a hibajelző! Természetesen amig hibakód van,nem garantált hogy a légzsák rendszer újra működőképes! Előfordul néhány más légzsákvezérlőnél,hogy "befagy" egy hibakód! Szintén törölhetetlen!Ilyenkor csak a vezérlő egység szoftver cseréjével javítható az egység! Ezt is orvosolni tudjuk!

Kijelzők, műszercsoportok  javítása,felújítása

Pixel,és kijelző hibás egységek javítása, Műszercsoport, középső kijelzők, rádiók,klíma vezérlők,stb! LCD csere, szalagkábelek, LED-ek cseréje, pótlása!  Rengeteg óracsoporttal találkozunk,melyekből kitördelik a ledeket,hogy ne világítson a hibajelző...Viszont műszaki vizsga alkalmával  nézik,hogy a felszereltséghez tartozó hibajelző lámpák felgyulladnak,és kialudnak-e! Azaz megfelelően működik a rendszer!

Km óra állás beállítása bontott műszercsoport cseréhez

Időnként a műszercsoport cseréje elkerülhetetlen! Bontott óracsoportot vásárolni ugyanannyi megtett kilométerrel,mint amennyi az autóban van,szinte lehetetlen! Ha olyan műszercsoportot vásárolunk,amiben lényegesen több a megtett távolság, mint az autóban,az nagyban befolyásolja a jármű értékét! Azoknál a típusoknál, ahol a kilométerórán kívül máshol is tárolva van a megtett kilométer, például a motorvezérlőben, hálózati vezérlő és adattárolóban, ott a tárolt adatokból kiolvasható az eredeti kilométer. Némely hazai és uniós szervizekben lehetőség van, az úgynevezett szerviz-múlt és szerviz-eseménytörténet nyilvánosságra hozására a tulajdonos, illetve a vásárló részére! Cégünk kizárólag VALÓS km adatokat programoz be a bontott alkatrészbe! Nem többet,nem kevesebbet! 

Elektromos szervó javítása

Kormányszög jeladók cseréje,elektromos szervó vezérlőegység javítása/cseréje/programozása, szervómotor javítás! Kizárólag elektronikai alkatrészek javítása,cseréje!Mechanikus hibával nem foglalkozunk!

ABS elektronika javítása

Kizárólag elektronikai alkatrészek javítása,cseréje! Mechanikus hibával nem foglalkozunk!

Szoftver frissítés

Iőnként szükség lehet a gépjárművek különböző vezérlőinek szoftveres frissítésére! Hasonlóan,mint egy operációs rendszernél! Általában a frissétéskor különböző hibajavítások,esetleg a megtett km alapján ideális szoftvert adnak ki az autógyárak! Online kapcsolattal,és gyári passthru eszközzel tudjuk frissíteni a szoftvert! Ennek díja 10.000Ft/alkalom + a hozzáférés díja!
Néhány autónak elegendő 1-2 óra online kapcsolat,de előfordulhat hogy akár egész napos is szükséges lehet! Oem árakért kattintson a lenti hívatkozásra:

Távirányító javítás

Autó,és kapu távirányítók teljes körű javítása,felújítása Elemcsere,kapcsolók cseréje,kulcsszár másolása,távirányító ház,gombsor csere! Készletről,akár másnapra! Elveszett távirányítók törlése, új készítése,programozása

Webáruház

Használt bevizsgált,és új termékek kedvező áron 

......

......

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!